Logo Woudrichem
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Kom Woudrichem – Oudendijk’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van artikel 4 van de Inspraakverordening 2006 bekend dat vanaf vrijdag 19 april 2013 tot en met donderdag 30 mei 2013 voor een ieder ter inzage ligt het voorontwerpbestemmingsplan ‘Kom Woudrichem – Oudendijk’ met IMRO-code

NL.IMRO.0874.WCHMBP2013-VOO1.

Het bestemmingsplan ‘Kom Woudrichem – Oudendijk’ voorziet in een actueel planologisch regime voor de gebieden die deel uitmaken van het plangebied van dit bestemmingsplan. Het betreft een overwegend conserverend bestemmingsplan waarin nieuwe ontwikkelingen slechts in beperkte zin zijn meegenomen. Het plangebied van dit bestemmingsplan omvat de bebouwde kom van de kern Woudrichem, waaronder de als beschermd stadsgezicht aangewezen Vesting Woudrichem en het bebouwingslint van de kern Oudendijk. De begrenzing van het bestemmingsplan is afgestemd op het bestemmingsplan ‘Buitengebied Woudrichem’.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken raadpleegbaar via de homepage van de gemeente Woudrichem onder Bestemmingsplannen (http://www.woudrichem.nl) en RO-online (http//:www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0874.WCHMBP2013-VOO1).

Tevens zullen er gedurende de termijn dat het voorontwerpbestemmingsplan voor inspraak ter inzage ligt twee inloopavonden worden georganiseerd (één in het OVO-gebouw in Oudendijk en één in het gemeentehuis van Woudrichem). Zodra de data voor deze inloopavonden bekend zijn, zullen deze bekend worden gemaakt op de gemeentelijke website en in Altena Nieuws.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen ingezetenen en belanghebbenden een inspraakreactie indienen tegen het voorontwerpbestemmingsplan. Een inspraakreactie dient ingediend te worden bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem per adres postbus 6, 4285 ZG Woudrichem.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling uw inspraakreactie kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met de werkeenheid Ruimtelijke Ordening van de gemeente Woudrichem via 0183-308100.

Woudrichem, 18 april 2013

Burgemeester en wethouders van Woudrichem

Naar boven