Logo Sint-Oedenrode
Vastgesteld projectbesluit t.b.v. de verbouw van agrarische bedrijfswoning tot burgerwoning op perceel Bestseweg 13 te Sint-Oedenrode

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maakt bekend dat zij op 19 februari 2013 hebben besloten een projectbesluit ex artikel 3.10 Wro te verlenen ten behoeve van de afgifte van een bouwvergunning voor de verbouw van de agrarische bedrijfswoning tot burgerwoning op het perceel Bestseweg 13 te Sint-Oedenrode.

Vanaf donderdag 18 april 2013 liggen de stukken gedurende zes weken ter inzage op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

U kunt het projectbesluit ook raadplegen op de gemeentelijke website via de rechtstreekse link: www.sint-oedenrode.nl. Tevens is het bestemmingsplan raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. planidn= NL.IMRO.0846.PB2010BUI01BEST13-vg01

Beroep

De beslissing omtrent een aanvraag om bouwvergunning en een beslissing omtrent een aanvraag om – in dit geval – een projectbesluit, voor zover deze beslissing ziet op het bouwen waarop de aanvraag om bouwvergunning betrekking heeft, worden voor de mogelijkheid van beroep ingevolge hoofdstuk 8 van de Algemene wet bestuursrecht als één besluit aangemerkt. De beslissing omtrent een aanvraag om bouwvergunning treedt niet eerder in werking dan een op dat bouwen betrekking hebbende beslissing krachtens de Wet ruimtelijke ordening (het projectbesluit).

In verband met het besluit tot weigering van een bouwvergunning voor het gedeeltelijk vernieuwen van het woonhuis op het perceel Bestseweg 13 te Sint-Oedenrode, kan beroep worden ingesteld tegen de verlening van het projectbesluit.

Als u, als belanghebbende een zienswijze naar voren heeft gebracht en het niet eens bent met dit besluit, kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht beroep instellen. Ook door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kan beroep worden ingesteld. In het beroepschrift moet u gemotiveerd aangeven waarom u het niet eens bent met de beslissingen, en, indien van toepassing, waarom u destijds geen zienswijze naar voren heeft kunnen brengen.

Het beroepschrift kan tot en met 16 mei 2013 worden ingediend bij:

Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Ook kan tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch. De rechtbank stuurt u bericht over het griffierecht dat u moet betalen voor het behandelen van uw beroepschrift en eventueel uw verzoek om voorlopige voorziening.

Naar boven