Logo Zoetermeer
Omgevingsvergunning voor de herinrichting van het parkeerterrein en de bouw van een fietsenstalling aan Bredewater 26, Zoetermeer

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken ingevolge artikel 6.14 van het Besluit Omgevingsrecht (het Bor) juncto afdeling 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en juncto artikel 3.44 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 10 april 2013 een omgevingsvergunning hebben verleend voor de herinrichting van het parkeerterrein en de bouw van een fietsenstalling op het adres Bredewater 26 te Zoetermeer

Ontvangen zienswijzen

Gedurende de ter inzage legging is één zienswijze ontvangen. De zienswijze heeft niet geleid tot aanpassing van de omgevingsvergunning.

De zienswijze is per brief beantwoord.

Beroepstermijn

Gedurende zes weken zal de verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ter inzage liggen bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u de omgevingsvergunning inzien, dan kunt u terecht bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

De Omgevingsbalie is geopend dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30 u. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079. Deze publicatie is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer: www.zoetermeer.nl . De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken is digitaal raadpleegbaar bij www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zoetermeer, 10 april 2013

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer, De secretaris, H.M.M. Koek

De burgemeester, Ch.B. Aptroot

Naar boven