Logo Lelystad
Voornemen verlening omgevingsvergunning met verklaring van geen bedenkingen uitbreiding van de huidige forelvisvijvers naar een vispark aan de Uilenweg 2 te Lelystad (dossiernr. L 20120445), Lelystad

Het college van de gemeente Lelystad is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor uitbreiding van de huidige forelvisvijvers naar een vispark met een zestal nieuwe waterpartijen voor sportvissen en dagrecreatie aan de Uilenweg 2 te Lelystad. Hiertoe heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven op 9 april 2013. Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing.

De ontwerpomgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 18 april 2013 tot en met 29 mei 2013 gedurende zes weken ter inzage bij het paviljoen Bouwen en Wonen in het stadhuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met de afdeling ruimtelijke dienstverlening en belastingen, telefonisch bereikbaar onder nummer 140320.

Eenieder die meent door het verlenen van de omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen in zijn/haar belang te worden getroffen kan gedurende de inzagetermijn een zienswijze kenbaar maken bij het college van de gemeente Lelystad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad.

De bekendmaking van beide ontwerpen vindt plaats in De Flevopost, in de Staatscourant, www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lelystad.nl .

Naar boven