Logo Zevenaar
Ontwerp-projectomgevingsvergunning en besluit hogere grenswaarde voor project ‘Zuiderlaan 3, 3a en 3b’, Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een projectomgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan samen met het besluit hogere grenswaarde als ontwerp ter inzage te leggen voor het realiseren van nieuwe appartementen door het dichtmaken van de huidige onderdoorgang van het woongebouw aan de Zuiderlaan in Zevenaar, kadastraal ZVN02, sectie F, perceelnummer 4270.

Inzage

De projectomgevingsvergunning en het besluit voor de hogere grenswaarde met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt van 19 april 2013 tot 31 mei 2013 ter inzage bij het loket Vergunningen van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.zevenaar.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw B. van der Meer, tel (0316) 595 384.

Zevenaar, 18 april 2013

Naar boven