Logo Waddinxveen
Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Glasparel+’, Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van Waddinxveen maken bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de ontwikkeling van een glastuinbouwgebied, logistiek- en distributiepark en woningen alles met aan- en toebehoren gelegen aan de zuidzijde van de gemeente Waddinxveen in de Zuidplaspolder nabij de A12.

Het plangebied van bestemmingsplan Glasparel+ wordt begrensd door de Zesde Tochtweg en het bestaande glastuingebied aan de G. van Dort Kroonweg aan de noordzijde, de Plasweg en de Beijerincklaan aan de oostzijde, de Bredeweg aan de zuidzijde en de bestaande glastuinbouwkavels langs de Abraham Kroesweg aan de westzijde.

Het voorontwerpbestemmingsplan zal in het voorjaar van 2013 ter inzage worden gelegd. Het ontwerpbestemmingsplan zal volgens planning na de zomer voor zes weken ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis van Waddinxveen, via www.waddinxveen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging van zowel voorontwerp- als het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder een zienswijze indienen. De terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan is verplicht in de Wet ruimtelijke ordening en dat maakt onderdeel uit van de formele procedure.

De kennisgeving van de terinzagelegging van het voorontwerp- en ontwerpbestemmingsplan wordt gepubliceerd in het Hart van Holland (editie Waddinxveen en Zuidplas), de Staatscourant en langs elektronische weg (gemeentelijke internetsite).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling Strategie & Beleidsontwikkeling van de gemeente Waddinxveen (mevrouw N. Broeke bereikbaar via 14 0182). Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden om te reageren over dit voornemen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen en dat er momenteel geen stukken ter inzage liggen.

Naar boven