Logo Oud-Beijerland
Ontwerpbestemmingsplan Oud-Beijerlandsedijk 32b, Oud-Beijerland

ONTWERPBESTEMMINGSPLAN OUD-BEIJERLANDSEDIJK 32B

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken, ingevolge het bepaalde in de artikelen 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 1.3.1. Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oud-Beijerlandsedijk 32B’ (NL.IMRO.0584.BPWONEN2012014-ON99 en het ontwerp-raadsbesluit ter inzage liggen.

Plangebied en ontwikkeling

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van een nieuwe woning mogelijk op een kavel gelegen tussen de bestaande woningen aan de Oud-Beijerlandsedijk nr 32A en nr 34.

Ontwerpbesluit Vaststelling hogere waarde Oud-Beijerlandsedijk 32B

Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat de berekende geluidsbelasting op de gevel van de nieuw te bouwen woning de voorkeursgrenswaarde overschrijdt. Op basis van de Wet geluidhinder bestaat de mogelijkheid om een hogere waarde vast te stellen. Burgemeester en wethouders willen gebruik maken van deze mogelijkheid. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken zal gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd.

Ter inzage

Op grond van de artikelen 3.8 Wro en artikel 110c Wgh liggen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit Vaststelling hogere waarde en alle bijbehorende stukken met ingang van maandag 22 april 2013 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis aan de W. van Vlietstraat 6 te Oud-Beijerland. De openingstijden zijn:

  • maandag, woensdag en donderdag van 8.00 – 17.00 uur

  • dinsdag van 8.00 tot 20.00 uur

  • vrijdag van 08.00 – 13.00 uur

De stukken zijn ook te raadplegen via www.oud-beijerland.nl (onder actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen en projectbesluiten) of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder bij voorkeur schriftelijk, maar eventueel ook mondeling op afspraak, gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het bestemmingsplan kunt u richten aan de gemeenteraad van Oud-Beijerland onder vermelding van ‘zienswijze Ontwerpbestemmingsplan Oud-Beijerlandsedijk 32B’. Schriftelijke zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit Vaststelling hogere grenswaarde, kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders onder vermelding van “zienswijze Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde Oud-Beijerlandsedijk 32B”. Het adres is: Postbus 2003, 3260 AE Oud-Beijerland. Na telefonische afspraak kunnen zienswijzen ook mondeling naar voren worden gebracht. Indien u nog vragen heeft dan kunt u contact opnemen met de Yvonne Bossche van de afdeling Beleid & Ontwikkeling, team Ruimtelijk Beleid op telefoonnummer (0186) 646 631.

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland

Naar boven