Logo Bernheze
Ontwerpbestemmingsplan Ruimte voor Ruimte-woning Berg- en Dalseweg 3 te Heeswijk-Dinther, Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor Ruimte-woning Berg- en Dalseweg 3 in Heeswijk-Dinther’.

Inhoud

In het kader van de beleidsregel Ruimte voor Ruimte is het verzoek ingekomen voor het oprichten van een woning nabij Berg- en Dalseweg 3 in Heeswijk-Dinther.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief overige relevante stukken ligt met ingang van 17 april 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal te raadplegen via www.bernheze.org (onder Mijn Omgeving/Wonen en Bouwen/Bestemmingsplannen) en www.ruimtelijkeplannen.nl

(id: NL.IMRO.1721.BPrvrbergendalsewg-ow01 ).

Reageren

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Indien u uw zienswijze mondeling wilt geven, kunt u een afspraak maken met mevr. M. de Ruiter van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken.

Naar boven