Logo Doetinchem
Ontwerpbestemmingsplan Happert en Kruisberg - 2012 (gemeente Doetinchem)

Vanaf donderdag 17 januari 2013 ligt het ontwerpbestemmingsplan Happert en Kruisberg – 2012, het ontwerpbesluit, alsmede de daarop betrekking hebbende stukken zes weken ter inzage. U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

U heeft hiervoor een gml-viewer nodig.

Dit ontwerpbestemmingsplan gaat over het gebied globaal gelegen tussen de Haareweg, Ds. van Dijkweg, Ruimzichtlaan, Kruisbergseweg, Groenestraat, 2e Loolaan, Zandstraat, Hogenslagweg, Klootsemastraat, Bezelhorstweg en Velswijkseweg. Het is een actualisatie van de nu geldende bestemmingsplannen.

Iedereen kan binnen de gestelde termijn (t/m woensdag 27 februari 2013) zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem.

Als daar in de zienswijze uitdrukkelijk om is verzocht, zal er een hoorzitting plaatsvinden op 5 maart 2013 vanaf 11.00 uur in het stadhuis, Raadhuisstraat 2 te Doetinchem. Tijdens deze zitting kunt u uw zienswijze mondeling toelichten. Er kunnen dan geen nieuwe argumenten worden ingebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel, tel. (0314) 377 377.

Naar boven