Logo Rucphen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Hooghei II’, Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Hooghei II” ter inzage wordt gelegd.

Inhoud in het kort

Het (ontwerp)bestemmingsplan heeft tot doel te voorzien in de bouw van 12 woningen, waaronder enkele zogenaamde Ruimte voor Ruimte kavels. Het plangebied van Hooghei II grenst aan de Hoefstraat en de bestaande bebouwing aan de Waegemaekerstraat te Zegge.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan, met de hierbij behorende stukken, zal met ingang van 18 april 2013 gedurende een termijn van zes weken (t/m 29 mei 2013) tijdens openingstijden ter inzage liggen in het dienstverleningscentrum, Binnentuin 1 te Rucphen.

Daarnaast is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatie NL.IMRO.0840.2585KO001-ON01 ).

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen.

Het indienen van een mondelinge zienswijze is uitsluitend mogelijk na het maken van een afspraak met de afdeling Ruimte, telefoon 0165-349500.

Naar boven