Logo Heerlen
Ontwerp Beeldkwaliteitsplan ‘Schinkelkwadrant-Zuid’, Heerlen

Naar aanleiding van het project Schinkelkwadrant-Zuid, hebben burgemeester en wethouders op 19 maart 2013 ingestemd met het ontwerp van het Beeldkwaliteitsplan Schinkelkwadrant-Zuid. Dit Beeldkwaliteitsplan is een aanvulling op de Nota Ruimtelijke Kwaliteit 2011, die in Heerlen fungeert als welstandsnota als bedoeld in artikel 12a van de Woningwet.

Deze aanvulling is een beleidsvoornemen en vormt het toetsingskader voor toekomstige aanvragen om omgevingsvergunning en biedt eenieder duidelijkheid over de voorgestane beeldkwaliteit en toetsingsgronden binnen project Schinkelkwadrant-zuid.

Inzage

Het beeldkwaliteitsplan Schinkelkwadrant-Zuid ligt met ingang van 18 april 2013, gedurende 6 weken, ter inzage in de Publiekshal in het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27, geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en op donderdag van 8.30 tot 20.00 uur.

Voor het inzien van voornoemd document moet u altijd een afspraak maken.

U kunt op www.heerlen.nl/online-afspraak bekijken hoe u een afspraak maakt, of u belt met 14 045 voor het maken van een afspraak.

Reactie

Gedurende deze termijn kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk of mondeling een reactie indienen bij de raad van Heerlen. Schriftelijke reacties kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Heerlen, ter attentie van de afdeling Stadsplanning, Postbus 1, 6400 AA te Heerlen. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u binnen de genoemde termijn van zes weken contact opnemen met de heer Lamers van de Afdeling Stadsplanning via telefoonnummer 045-5604277.

Naar boven