Logo Noord-Holland
Aanvraag omgevingsvergunning door Cargill Multiseed B.V., vervangen bestaande scheepsverlader op Oceanenweg 19 te Amsterdam, Noord-Holland

KENNISGEVING

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo)

Ontwerpvergunning

Cargill Multiseed B.V. is van plan om een bestaande scheepsverlader te vervangen. De inrichting is gelegen aan de Oceanenweg 19 te Amsterdam.

Hiervoor is een omgevingsvergunning onderdelen bouw, milieu en gebruik in strijd met een bestemmingsplan nodig. Gedeputeerde Staten van Noord-Holland zijn van plan deze vergunning te verlenen.

U kunt de ontwerpvergunning inzien

De ontwerpvergunning en alle bijbehorende stukken kunnen van 19 april tot 31 mei 2013 worden ingezien:

  • bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied locatie Amsterdam, Herikerbergweg 290 te Amsterdam Zuid-Oost op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Bovendien liggen de stukken buiten kantooruren ter inzage bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied locatie Amsterdam, echter uitsluitend na een telefonisch gemaakte afspraak, tel.: 020-2543600.

Zienswijzen

Als u het met de ontwerpvergunning niet eens bent, dan kunt u uw zienswijze (graag o.v.v. uw telefoonnummer) tot 31 mei 2013 schriftelijk indienen bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, Procedurekamer SHV, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem of per e-mail:

wabovergunningverlening@noord-holland.nl.

In uw zienswijze moet u aangeven waarom u het niet eens bent met de ontwerpvergunning. Geef het duidelijk aan als u een ontvangstbevestiging wilt of als u niet wilt dat uw naam en adres bekend worden. U kunt er ook voor kiezen uw zienswijze mondeling te geven. Een verzoek voor een gesprek moet voor 24 mei 2013 zijn gedaan. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer P.A. Deosarran (tel.: 0800-9986734).

Verdere procedure

Wij zullen binnen 6 maanden na binnenkomst van de vergunningaanvraag een definitief besluit nemen. Hierbij zullen wij rekening houden met de eventueel ingekomen zienswijzen. Worden geen zienswijzen ontvangen, dan zullen wij binnen 4 weken na de terinzagelegging een definitief besluit nemen. Tegen ons definitieve besluit kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld. Voorwaarde is dan wel dat de belanghebbende tijdens de terinzagelegging zijn/haar zienswijze naar voren heeft gebracht. Heeft hij/zij dit niet gedaan, dan moet worden aangetoond dat dit hem/haar in redelijkheid niet te verwijten valt.

Naar boven