Logo Scherpenzeel
Ontwerp-besluit Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend dat zij van plan zijn om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen aan Woudenburcht Ontwikkeling B.V., Meent 7, 3931 MD Woudenberg, voor de nieuwbouw van appartementen en de bouw van een vrijstaande woning. De aanvraag betreft het perceel Prinsenlaan 27 te Scherpenzeel.

Verklaring van geen bedenkingen

Het bouwplan is in strijd met de bepalingen uit het geldende bestemmingsplan. Om omgevingsvergunning te verlenen zijn burgemeester en wethouders voornemens af te wijken van het bestemmingsplan. Hiertoe is op 27 september 2012 door de gemeenteraad reeds een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen (ontwerp-vvgb) afgegeven.

U kunt het ontwerp-besluit en de ontwerp-vvgb inzien

De aanvraag, het ontwerp-besluit en alle hierop betrekking hebbende stukken, alsook de ontwerp-vvgb worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 17 april 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage gelegd.

Op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur en op afspraak ’s middags (maandag tot en met donderdag) kunnen de stukken worden ingezien bij de afdeling Grondgebied (Buitenplaats), aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel.

Hoe kunt u reageren

Binnen zes weken na de dag waarop de ontwerp-beschikking ter inzage is gelegd, kunnen eventuele zienswijzen tegen of adviezen over het ontwerp-besluit ingediend worden bij burgemeester en wethouders van Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ Scherpenzeel.

De stukken zijn ook digitaal raadpleegblaar op www.scherpenzeel.nl (Bouwen, wonen en veiligheid/bouwen/ontheffingen en projectbesluiten/Prinsenlaan 27) en op www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn=NL.IMRO.0279.PB2013Prinsenlaan27-on01 . De laatste dag van de termijn is derhalve 28 mei 2013.

Naar boven