Logo Weert
Gewijzigd vastgestelde bestemmingsplannen ‘Kloosterstraat’, Weert en ‘Princenweg ongenummerd’, Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken op grond van artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 10 april 2013:

  • 1. het bestemmingsplan ‘Kloosterstraat’ met bijbehorende toelichting gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op de plangrens en de toevoeging van een aanduiding ‘speelterrein’ voor het in het plangebied aanwezige speelterrein. Het bestemmingsplan als geheel heeft betrekking op een bestemmingswijziging voor de voormalige onderwijslocatie aan de Kloosterstraat/Graafschap Hornelaan tot woningbouw. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.BPKloosterstraat-VA01 .

  • 2. het bestemmingsplan ‘Princenweg ongenummerd’ met bijbehorende toelichting gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op de toevoeging van de aanduiding ‘groothandel in bloemen en planten’ en de dubbelbestemming ‘Leiding-gas’ en het verwijderen van de aanduiding ‘Veiligheidszone – risicovolle inrichting’. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de herinrichting van een terrein van een groothandel in planten en bomen. Het identificatienummer van het plan is. NL.IMRO.0988.BPPrincenwegong-VA01 .

De plannen met bijbehorende stukken liggen vanaf 18 april 2013 ter inzage bij de balie Ruimtelijke Zaken in het stadhuis, Beekstraat 54 en in de openbare bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 te Weert. Deze plannen zijn digitaal raadpleegbaar via www.weert.nl/be stemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Belanghebbenden kunnen tegen genoemde besluiten beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na de datum van de terinzagelegging van dit besluit. Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage. Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt ingevolge artikel 3.8 lid 5 Wet ruimtelijke ordening in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit van het plan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Weert, 17 april 2013

Burgemeester en wethouders van Weert, de secretaris,

de burgemeester,

Naar boven