Logo Nieuwkoop
Bestemmingsplan ‘Glastuinbouw’ gewijzigd vastgesteld, Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan "Glastuinbouw" op 28 maart 2013 gewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad. De gemeenteraad heeft geen exploitatieplan vastgesteld. Doel van het bestemmingsplan "Glastuinbouw" is de actualisering van zes oude bestemmingsplannen.

Wijzigingen

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan dat eerder ter inzage heeft gelegen. De gewijzigde vaststelling betreft ambtshalve wijzigingen en aanpassingen naar aanleiding van ingediende zienswijzen. De wijzigingen zijn vermeld in de nota van zienswijzen.

Beroep

De beroepstermijn (zes weken) loopt van donderdag 25 april 2013 tot en met vrijdag 7 juni 2013. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van de Afdeling.

Het beroepschrift wordt ondertekend en bevat ten minste:

  • a. de naam en het adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Tegen plandelen die ongewijzigd zijn vastgesteld, is uitsluitend beroep mogelijk als u eerder een zienswijze op het ontwerpplan heeft ingediend. Als het gaat om inhoudelijke wijzigingen die bij de vaststelling zijn doorgevoerd, staat voor iedere belanghebbende de beroepsmogelijkheid open. Het bestemmingsplan is onherroepelijk als de Raad van State op het beroep heeft beslist.

Inzage

Het bestemmingsplan (NL.IMRO.0569.BPGlastuinbouw-va01 ) is digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en te vinden via de plannaam, gemeentenaam en bovenstaande IMRO code. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke website www.nieuwkoop.nl onder inwoners/thema’s/ruimte/bestemmingsplannen. Een papieren planversie incl. bijbehorende stukken ligt ook ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1 te Nieuwveen. Het KCC is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur (op vrijdag tot 13.00 uur) en op woensdag van 8.30 tot 20.00 uur.

Naar boven