Logo Landgraaf
Vaststelling beheersverordening ‘Schaesberg Zuid’, Landgraaf

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 maart 2013 heeft besloten om de beheersverordening Schaesberg - Zuid vast te stellen.

In de beheersverordening is de planologische situatie vastgelegd voor het gebied Schaesberg - Zuid. De beheersverordening is vergelijkbaar met een bestemmingsplan maar is bedoeld voor gebieden waar geen ontwikkelingen worden voorzien. De beheersverordening legt namelijk de bestaande situatie vast.

Het plangebied is gelegen ten zuiden van de kern Schaesberg, ten oosten van Heerlen en ten westen van de terreinen van Megaland en Snowworld. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Euregioweg, de Hofstraat en de Einsteinstraat.

De beheersverordening, met IDN NL.IMRO.0882.BVKOMSCHZUID03001-VG01 , treedt met ingang van 18 april 2013 in werking en ligt vanaf dat moment gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen, Raadhuisplein 1, gedurende de openingstijden. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via www.landgraaf.nl bij Ruimtelijke Plannen en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl . De digitale versie van het plan is juridisch bindend. Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep aan te tekenen tegen de beheersverordening.

Naar boven