Logo Schagen
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Bosweg 50 ‘t Zand’, Schagen

Ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van Schagen bekend dat zij op 2 april 2013 het wijzigingsplan Bosweg 50 ‘t Zand ongewijzigd hebben vastgesteld. Het plangebied is gelegen aan de Bosweg 50 te ‘t Zand. Directe aanleiding voor het wijzigingsplan vormt het initiatief om de bestemming “Agrarisch bebouwingsvak Ab” te wijzigen ten behoeve van ‘Agrarische handels- en hulpbedrijven’. Het college stelt geen exploitatieplan vast.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt, met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 18 april 2013 gedurende zes weken ter inzage. Het wijzigingsplan en de hierbij behorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.schagen.nl , onder de rubriek ‘Ruimtelijke plannen’ >’bestemmingsplannen’ > ‘bestemmingsplannen in voorbereiding en nog niet geldende bestemmingsplannen’. De stukken zijn tevens in te zien in het gemeentehuis, Laan 19 in Schagen.

Beroep

Gedurende de periode van inzage kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aangezien er tegen het ontwerpwijzigingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kan uitsluitend een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen, beroep instellen.

Een beroepschrift dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Bij het verzoek om voorlopige voorziening dient een afschrift van het beroepschrift te worden gevoegd.

Schagen, 17 april 2013

Naar boven