Logo Utrecht (Utr)
Bekendmaking ontwerpwijzigingsplan Cereol, Oog in Al, Utrecht (Utr)

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken bekend dat, met ingang van 18 april 2013 gedurende zes weken, het ontwerpwijzigingsplan Cereol, Oog in Al voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied en doelstelling bestemmingsplan

Het plangebied omvat de bestemming 'Maatschappelijk', zoals opgenomen in het bestemmingsplan Cereol, Oog in Al, dat is vastgesteld op 22 september 2011. In het vigerende bestemmingsplan Cereol, Oog in Al, is maximaal 600m2 kantoor toegestaan. Om te komen tot een sluitende exploitatie is het wenselijk om 300 m2 extra kantoor te realiseren. Met het wijzigingsplan Cereol, Oog in Al wordt invulling gegeven aan de wijzigingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan Cereol, Oog in Al. Het doel van het wijzigingsplan is de 300 m2 extra kantoorruimte planologisch-juridisch mogelijk te maken.

Inzien plan

Het ontwerpwijzigingsplan, bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding als vervat in GML-bestand NL.IMRO.0344.WZCEROLWIJZIGPL-0301.dgn, ligt met ingang van 18 april 2013 gedurende zes weken, dus tot en met 29 mei 2013, ter inzage bij:

  • Balie Bouwen, Wonen en Ondernemen / Wijkbureau West

    Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht

    Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Het wijzigingsplan kunt u ook online bekijken via www.utrecht.nl/bestemmingsplannen. Het digitale wijzigingsplan is daarnaast ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale wijzigingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge plan (zoals een pdf).

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan indienen bij:

Het college van Burgemeester en Wethouders

Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, afdeling Gebiedsontwikkeling

Mevrouw K. Hoogenboezem

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

Onder vermelding van: 'Ontwerpwijzigingsplan Cereol, Oog in Al'.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (telefoonnummer 030 – 286 0281) een afspraak maken tot drie dagen vóór de afloop van de termijn van terinzagelegging. U kunt een zienswijze niet via email of digitaal indienen.

Naar boven