Ontwerpbestemmingsplan Spoorzone Noord

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode van 24 mei tot en met 4 juli 2012 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Spoorzone Noord’ (NL.IMRO.0777.0040SPOORZONENOORD-2001). Het ontwerpplan kan worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4, Etten-Leur.

Bovendien is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Spoorzone Noord en op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Spoorzone Noord’ heeft betrekking op het gebied omsloten door de Concordialaan (zuidzijde noordelijk trottoir), de Zonnestad (oostzijde grens openbaar gebied), de spoorlijn Breda–Roosendaal (zuidzijde van zuidelijk spoor) en de Hoevenseweg (westzijde grens openbaar gebied).

Gedurende de periode van ter inzageligging kan een ieder mondeling maar bij voorkeur schriftelijk over het ontwerpbestemmingsplan ‘Spoorzone Noord’ een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, p/a postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur.

Etten-Leur, 23 mei 2012.

Naar boven