Logo Katwijk
Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro het voornemen tot de voorbereiding van het nieuwe bestemmingsplan ‘De Horn, 1e partiële herziening’

In overeenstemming met artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Katwijk kennis van het voornemen dat zij een partiële herziening voorbereiden van het bestemmingsplan De Horn in de kern Rijnsburg van de gemeente Katwijk.

Het plangebied is gesitueerd tussen Brouwerstraat, Oegstgeesterweg en Oegstgeesterkanaal. De herziening heeft betrekking op de uitwerkingsregels van de bestemming Wonen – uit te werken (Wu). De plankaart wordt slechts gewijzigd voor het perceel Collegiantenstraat 41.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling RO van de gemeente Katwijk ( 071-4065132). Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat er geen stukken betreffende het voornemen ter inzage worden gelegd, dat er geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Later, als meer bekend is over het voornemen, zullen wij u nader berichten over de te volgen procedure en mogelijkheden voor inspraak en het indienen van zienswijzen.

April 2012

Burgemeester en wethouders van Katwijk.

Naar boven