Logo Aa en Hunze
Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied Anloo, wijzigingsplan NAM-weg te Oud Annerveen’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze hebben op 8 mei 2012 het wijzigingsplan ‘Buitengebied Anloo, wijzigingsplan NAM-weg te Oud Annerveen’ gewijzigd vastgesteld. Het wijzigingsplan is vastgesteld met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 4 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Anloo’.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de realisatie van een nieuw grondgebonden agrarisch bedrijf op een perceel, kadastraal bekend Anloo, sectie AB, nr. 54 (gedeeltelijk) en plaatselijk bekend aan de NAM-weg (ongeveer ter plaatse van de aansluiting op de Vossenburg) te Oud Annerveen.

Wijzigingen ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan:

De bij de vaststelling doorgevoerde wijzigingen hebben betrekking op de toelichting en de verbeelding. De wijziging betreft een verkleining van het bouwvlak van 1,5 ha. naar 1 ha. Ook is in de toelichting de uitkomst van een nieuw verkeersonderzoek als onderbouwing ingevoegd.

Ter inzage:

Het wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 24 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten en is tevens digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen en Leven’ / ‘Bestemmingsplannen’).

Beroep:

Met ingang van de dag na die waarop het collegebesluit ter inzage is gelegd kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan bij het college kenbaar te maken;

  • een belangenhebbende die bezwaar heeft tegen een wijziging die het college bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling is ingediend, wordt de inwerkingtreding van het wijzigingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven