Logo Nederweert
Vastgesteld bestemmingsplan Liesjeshoek ong. Leveroy

In de vergadering van 8 mei 2012 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Liesjeshoek ong. Leveroy’ vastgesteld. Het plan voorziet in de verplaatsing van een bouwvlak waarbinnen een woning gerealiseerd kan worden. Het bouwvlak wordt verplaatst van de Kerkstraat naar de Liesjeshoek. Er is één zienswijze ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan. Er is geen exploitatieplan opgesteld.

Beroep

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan is er een kleine wijziging ten opzichte van het ontwerp aangebracht. De provincie Limburg heeft te kennen gegeven geen bezwaar te hebben tegen een vervroegde publicatie. Dit betekent dat het ontwerp met ingang van 25 mei 2012 gedurende 6 weken ter inzage ligt bij de centrale klantenbalie. Het bestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via in www.nederweert.nl → Plannen en projecten → Ruimtelijke Plannen → Bestemmingsplannen → Liesjeshoek ong. te Leveroy en www.ruimtelijkeplannen.

Gedurende de inzagetermijn kunnen zij die tijdig hun zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen kenbaar te maken naar aanleiding van het ter visie liggende ontwerpbestemmingsplan of belanghebbenden die bedenkingen hebben ten aanzien van de wijzigingen, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook is het mogelijk gelijktijdig te vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling.

Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nederweert, 14 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Nederweert, de secretaris, D.J.E. Noppers.

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven