Logo Oss
Bekendmaking vergunningaanvraag ingevolge de Wabo voor uitbreiding ligboxenstal en jongveestal

Burgemeester en Wethouders van Oss maken als bevoegd gezag, gelet op artikel 7.17, lid 4a, Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 5 december 2011 heeft de heer G. van Loon medegedeeld dat hij voornemens is uit te breiden met 218 melk-, kalf- en zoogkoeien van de bestaande ligboxenstal en de te wijzigen jongveestal. De inrichting is gelegen aan de Sluisweg 2 Macharen. Deze activiteit is onderworpen aan een milieueffectrapportage beoordeling ingevolge het Besluit milieueffectrapportage 1994 jo. artikel 7.2, lid 4 van de Wet milieubeheer.

Burgemeester en Wethouders van Oss hebben besloten dat door de heer G. van Loon géén milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld, alvorens een definitieve beslissing wordt genomen op een aanvraag om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepaling omgevingsrecht (Wabo) voor de voorgenomen activiteit.

Naar de mening van Burgemeester en Wethouders van Oss leidt de voorgenomen activiteit, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit en de overige stukken liggen gedurende zes weken (van 24 mei 2012 tot en met 4 juli 2012 ter inzage bij de balie Bouwen, Milieu en Leefomgeving. Aan de balie kunt u op werkdagen ‘binnenlopen zonder afspraak’ tussen 9.00 en 12.00 uur. Van 12.30 t/m 16.00 uur werken wij alleen op afspraak. Bel voor het maken van een afspraak: 0412-629 030.

Het besluit dient te worden aangemerkt als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht en is niet vatbaar voor bezwaar en beroep van derden. Dit kan in het kader van de vergunningverlening in het kader van omgevingsvergunning aan de orde worden gesteld.

Oss, 16 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Oss, namens dezen: J.A. Janssen, Teamleider van de afdeling Bouwen, Wonen en Milieu.

Naar boven