Logo Voorschoten
Coördinatie bestemmingsplan en andere besluiten Vlietwijk KEEL-gebied

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Voorschoten maken bekend dat vanaf vrijdag 25 mei 2012 in de hal van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25 in Voorschoten de ontwerpen ter inzage liggen van:

  • het bestemmingsplan Vlietwijk KEEL-gebied;

  • de omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen voor 23 sociale huurwoningen (gestapeld) en 17 grondgebonden koopwoningen;

  • het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden voor het wegverkeerslawaai voor 8 woningen aan het Professor Kamerlingh Onnesplantsoen.

De besluiten worden met toepassing van § 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Het KEEL-gebied in Voorschoten wordt grofweg begrensd door het Professor Kamerlingh Onnesplantsoen, de Professor Einsteinlaan, de Professor Enthovenlaan en het Jan van Goyenplantsoen.

Tijdens de terinzagelegging tot en met donderdag 5 juli 2012 kan een ieder zienswijzen naar voren brengen. Burgemeester en Wethouders betrekken de zienswijzen bij hun besluiten. Indiening van zienswijzen is in beginsel een voorwaarde om beroep in te kunnen stellen als besluiten zijn vastgesteld.

Schriftelijk kunnen zienswijzen naar voren worden gebracht bij Burgemeester en Wethouders van de gemeente Voorschoten (postbus 393, 2250 AJ Voorschoten). Mondeling kan dat tijdens een hoorzitting op maandagavond 11 juni. Vanaf 25 mei kunt u informeren via tel. 071-5600 679.

Naar boven