Logo Eersel
Ontwerpbestemmingsplan Kerkebogten, eerste herziening

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kerkebogten, eerste herziening met ingang van 24 mei 2012 gedurende 6 weken ter inzage ligt bij de gemeentebalie. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.eersel.nl/ruimtelijkeplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.BPEkb1h2015-ontw.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor een gedeelte van Kerkebogten.

Aan de Klokstaart voorziet de wijziging in het aanpassen van de bouwvlakken, waardoor hier drie rijen van zes woningen gerealiseerd kunnen worden in plaats van een rij van vier, een rij van acht en weer een rij van vier woningen.

In de driehoek tussen de Padakker, Spieker en de Poten komen meer woningen, die beter inspelen op de huidige vraag op de woningmarkt. In verband met de verdichting is het noodzakelijk dat er op het binnenterrein parkeerplaatsen gerealiseerd worden. Op het openbaar toegankelijk terrein komen 12 parkeerplaatsen, daarnaast komen er bij 9 woningen carports gebouwd.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze op het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken, u moet dan – ook binnen de genoemde termijn – contact opnemen met Bas Joosten afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

Naar boven