Logo Zeist
Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan ‘Brinkweg 6’ te Zeist

Bekendmaking op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist bekend dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor een inbreidingslocatie aan de Brinkweg/Griftlaan te Zeist ter plaatse van het voormalige hoveniersbedrijf.

Het plangebied bevindt zich aan de achterzijde van de woningen aan de Brinkweg, in de oksel tussen de Utrechtseweg en de Kroostweg. De voorziene woningen zijn met de voorgevel gericht naar de Griftlaan.

Het bestemmingsplan heeft als doel om het gemeentebestuur van Zeist een passend beleidsinstrument te geven voor een nieuwe inrichting van deze locatie.

Het plan ligt nog niet ter inzage. Het is dus nog niet mogelijk tegen het plan zienswijzen kenbaar te maken. Zodra het plan in het kader van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure ex afd. 3.4 Awb wordt gepubliceerd en ter inzage wordt gelegd, is het mogelijk om zienswijzen tegen het plan in te brengen. Een aantal onafhankelijke instanties wordt in de gelegenheid gesteld om in het kader van artikel 3.1.1 Bro advies uit te brengen over het voorontwerpbestemmingsplan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gert-Jan Brinkman, team Vergunningen, tel. 14 030.

Naar boven