Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 10 mei 2012, nr. 2012-0000236625, DCB/CZW/SB in verband met de afwijking van de deeltijdfactor van de leden van de Commissie advies- en verwijspunt klokkenluiden

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,

Gelet op artikel 10, derde lid, van het Tijdelijk besluit Commissie advies- en verwijspunt klokkenluiden;

Besluit:

Artikel 1

In afwijking van artikel 10, eerste lid, van het Tijdelijk besluit Commissie advies- en verwijspunt klokkenluiden wordt de deeltijdfactor van de voorzitter van de Commissie advies- en verwijspunt klokkenluiden vastgesteld op 0,3.

Artikel 2

Deze regeling treedt in werking op het tijdstip waarop het Tijdelijk besluit Commissie advies- en verwijspunt klokkenluiden in werking treedt.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, J.W.E. Spies.

TOELICHTING

In artikel 10, eerste lid, van het Tijdelijk besluit Commissie advies- en verwijspunt klokkenluiden is een deeltijdfactor 0,4 vastgesteld voor de voorzitter.

In artikel 10, derde lid, van dat besluit is de mogelijkheid gegeven om bij ministeriële regeling af te wijken van deze deeltijdfactor.

In de onderhavige regeling wordt ten behoeve van de voorzitter afgeweken van de deeltijdfactor, waarbij deze op 0,3 wordt vastgesteld. De voorzitter kan niet meer tijd beschikbaar stellen.

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, J.W.E. Spies.

Naar boven