Logo Rheden
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat zij voornemens zijn ten behoeve van onderstaande aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen. Hiertoe is een ontwerpbeschikking opgesteld.

  • Churchillplein 75, 76, 79, 80, 83, 84, 87 en 88, Velp: doorvoeren van een koperswijziging 8 appartementen.

Het betreft het realiseren van deels open gevels bij acht appartementen gelegen op de onderste vier bouwlagen van het pand gericht aan de President Kennedylaan en planologisch strijdig gebruik.

Ter inzage en zienswijzen

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 17 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Inwonerszaken in het gemeentehuis te De Steeg. Indien u de stukken wenst in te zien, wordt u verzocht om vooraf contact op te nemen met de afdeling Inwonerszaken. De afdeling is bereikbaar via telefoonnummer (026) 49 76 911.

De ontwerpbeschikking met de bijbehorende stukken zijn ook in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website en op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0275.BPVZ11-0001

De bronbestanden kunt u langs elektronische weg verkrijgen:

http://ftp.rheden.nl/~ruimtelijkeplannen/NL.IMRO.0275.BPVZ11-0001

Eenieder kan tijdens de periode van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Rheden, Postbus 9110, 6994 ZJ De Steeg. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

De Steeg, 16 mei 2012

Naar boven