Logo Den Haag
Bestemmingsplan Ypenburg De Bras

Ontwerp

Het ontwerpbestemmingsplan Ypenburg De Bras wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor een ieder van 18 mei tot en met 28 juni 2012 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied ligt in de wijk Ypenburg. De begrenzing van het plangebied is als volgt: Brasserskade, Dwarskade, Middelweg, De Nootdorpse Plassen en Tweemolentjesvaart.

Het doel van bestemmingsplan Ypenburg De Bras is het vastleggen van de bestaande ruimtelijke structuur in een actueel juridisch-planologisch kader en het mogelijk maken van de realisatie van ongeveer 34 vrijstaande en geschakelde woningen ter plaatse van de Gele Lis.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U moet uw zienswijze richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kunt u eventueel mondeling een zienswijze geven. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 4397. Om termijn-overschrijding te voorkomen wordt u verzocht deze uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn te maken.

Informatie-/inloopbijeenkomst

Er wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd. Informatie hierover volgt op de website van de gemeente Den Haag (www.denhaag.nl/bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen Leidschenveen-Ypenburg > Bestemmingsplan Ypenburg De Bras).

Naar boven