Logo Rotterdam
Concept-omgevingsvergunning ‘Boumankliniek’ ter inzage

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Prins Alexander maakt bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is een omgevingvergunning te verlenen voor de uitbreiding/nieuwbouw van het Bouman kliniek aan de Prins Constantijnweg 127–131.

Het plan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Oosterflank woonwijk Prins Alexander’. Het Dagelijks Bestuur wil desalniettemin medewerking aan het plan verlenen aangezien het plan als een goede ontwikkeling gezien wordt.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 21 mei 2012 tot en met zondag 1 juli 2012 ter inzage bij de stadswinkel Prins Alexander, Prins Alexanderplein 25.

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/wonen_en_leven/omgevingsvergunning De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen tegen het verzoek om omgevingsvergunning/projectbesluit naar voren brengen bij: het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Prins Alexander, Postbus 84205, 3009 CE Rotterdam.

Rotterdam, 16 mei 2012

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Prins Alexander.

Naar boven