Logo Nederweert
Uitwerkings- & wijzigingsplan ‘Hoebenakker’

Ontwerp uitwerkingsplan en exploitatieplan

  • Hoebenakker (deellocatie Bosserstraat 1), uitwerkingsplan om een vijftal kleine woonvormen (woonwagens) en vijf vrije sector woningen mogelijk te maken. Het exploitatieplan is aangepast aan het uitwerkingsplan. Bij dit uitwerkingsplan ligt op grond van de Wet geluidhinder het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder eveneens ter inzage.

Ontwerp wijzigingsplan

  • Hoebenakker, wijzigingslocatie, wijzigingsplan om 10 t/m 15 kavels (deels vrije sector deels CPO) mogelijk te maken. Hier wordt de bestemming gewijzigd van maatschappelijke doeleinden naar wonen.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 18 mei tot en met 28 juni 2012, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 16.30 tot 19.00 uur), op afspraak en via www.nederweert.nl→ plannen en projecten → bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij het college van Burgemeester en Wethouders, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Gedurende de inzageperiode kan iedereen ten aanzien van het ontwerp uitwerkingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere grenswaarden schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Gedurende de inzageperiode kunnen belanghebbenden ten aanzien van de wijzigingen binnen het ontwerp exploitatieplan ten opzichte van het vigerende exploitatieplan, schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 2728, 6030 AA in Nederweert.

Voor eventuele informatie kunt u contact opnemen met de heer C. Damoiseaux van het team Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente.

Nederweert, 16 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Nederweert, de secretaris, D.J.E. Noppers.

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven