Logo Hengelo
Vastgesteld uitwerkingsplan Uitbreiding winkelcentrum Esrein

Het college van B en W heeft op 8 mei 2012 het volgende uitwerkingsplan vastgesteld:

  • Uitbreiding winkelcentrum Esrein.

Het plangebied krijgt in hoofdzaak een invulling voor de uitbreiding van winkelcentrum Esrein en wonen. Het plangebied wordt globaal begrensd door het Esrein aan de noordzijde, de Laan Hart van Zuid aan de oostzijde, de achtertuinen van de woningen aan de Loweg aan de westzijde en het nog te ontwikkelen woongedeelte van het Emgaterrein aan de zuidzijde.

Inzien en beroep

U kunt het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken van 16 mei tot en met 26 juni 2012 op afspraak inzien bij de afdeling Vergunningen ( via telefoonnummer 074-14074) in het stadskantoor aan de Hazenweg 121 te Hengelo en op www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BPURBK0003b-0301.Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij het college van B en W hebben ingebracht.

Op het besluit tot het vaststellen van het uitwerkingsplan Uitbreiding winkelcentrum Esrein is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Op de internetsite van de Raad van State staat vermeld welke gevolgen dit heeft voor het beroepschrift. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking op 27 juni 2012. Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Kijk voor meer informatie op www.raadvanstate.nl of neem contact op met de heer A. Otten (via telefoon 074-14074).

Naar boven