Logo Rotterdam
Kennisgeving bestemmingsplan ‘Bramanteplein e.o.’

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van 25 mei 2012 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met donderdag 5 juli 2012 ) het ontwerpbestemmingsplan ‘Bramanteplein e.o.’ met de bijbehorende stukken voor eenieder ter inzage ligt bij:

  • de stadswinkel Centrum (Stadhuis), ingang zijde Doelwater tegenover het hoofdbureau van politie, kamer 029,

  • de stadswinkel Prins Alexander, Prins Alexanderplein 25.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl

Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om in deelgemeente Prins Alexander het huidige Alexanderbad te vervangen door een ‘Fit & Spleisure centrum’ en twee woongebouwen te realiseren in de directe omgeving hiervan. Het plangebied bevindt zich in de deelgemeente Prins Alexander en bestaat uit een aantal deelgebieden, die tezamen zijn gelegen tussen de Prinsenlaan, de Michelangelostraat, het Prinsenpark en de ten noorden daarvan gelegen waterpartij.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van Stadsontwikkeling, RO/Bestemmingsplannen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door eenieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat na telefonische afspraak doen ten kantore van Stadsontwikkeling, Galvanistraat 15, Rotterdam. Voor het maken van een afspraak kunt u op maandagmiddag of woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 010-489 5241 bellen.

Rotterdam, 23 mei 2012

Burgemeester en wethouders voornoemd, namens dezen: R. Voskuilen, Clusterdirecteur Stadsontwikkeling.

Naar boven