Logo Castricum
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid ‘Tulpenveld 200’ te Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid ten behoeve van een aanvraag voor de bouw van een woning op het perceel Tulpenveld 200 te Castricum voor zes weken ter inzage liggen. Het bouwplan voorziet in de bouw van een vrijstaande woning, ten zuidoosten van de bestaande woning op het perceel Tulpenveld 200.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid liggen van 21 mei 2012 tot en met 1 juli 2012 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl.

Zienswijzen: gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen tegen zowel het ontwerpbesluit omgevingsvergunning als het ontwerpbesluit hogere waarden voor geluid bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘Zienswijze Tulpenveld 200’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mw. L. Hoeben, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

16 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven