Logo Beemster
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2012

Burgemeester en wethouders van Beemster maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Buitengebied 2012 voor eenieder zes weken ter inzage wordt gelegd gedurende de periode 14 mei tot en met 25 juni 2012.

Het betreffende bestemmingsplan Buitengebied 2012 beslaat het gehele grondgebied van de gemeente Beemster met uitzondering van de kernen van Middenbeemster, Westbeemster en Zuidoostbeemster. Het bestemmingsplan zal het thans geldende bestemmingsplan Landelijk Gebied 1994 vervangen en houdt vooral een actualisering in met betrekking tot nieuwe regelgeving en nieuw beleid. Belangrijk daarbij is het beleid met betrekking tot Des Beemsters dat geïnspireerd is op het feit dat de polder De Beemster werelderfgoed is.

Het ontwerp met de daarop betrekking hebbende stukken kan gedurende openingstijden worden ingezien bij de sector Grondgebied, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Het ontwerp kan tevens digitaal worden ingezien via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het ontwerp kan gedurende de termijn van terinzagelegging eenieder schriftelijk dan wel mondeling een zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Beemster, postbus 7, 1462 ZG Middenbeemster.

Naar boven