Logo Borsele
Ontwerpbestemmingsplan 1e herziening Uitwerkingsplan Woningbouw ‘Heinkenszand, gedeelte Over de Dijk, fase II’

Inzage

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, in het kader van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend. Vanaf 17 mei t/m 27 juni 2012 ligt het ontwerpbesluit samen met het ontwerpbestemmingsplan 1e herziening Uitwerkingsplan Woningbouw ‘Heinkenszand gedeelte Over de Dijk, fase II’ voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Het ontwerpbesluit en het ontwerpbestemmingsplan zijn daarnaast digitaal in te zien op de gemeentelijke website via www.borsele.nl.

Het is mogelijk dat de gemeente tijdens de termijn van terinzagelegging nog aanvullende relevante stukken en gegevens over het plan ter inzage legt.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet met betrekking tot de bestemming Woondoeleinden aan de Hoefbladstraat 2 t/m 24 (even) te Heinkenszand in een aanpassing van de subbestemming geschakeld naar vrijstaand, twee aaneen en aaneengesloten. Hierdoor wordt het juridisch-planologisch mogelijk gemaakt om aan de Hoefbladstraat twee vrijstaande woningen, vier woningen twee aaneen en twee blokken met elk vijf aaneengesloten woningen te realiseren.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het de gemeenteraad van Borsele, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze, verzoeken wij u om uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening en Milieu. De afdeling is bereikbaar op (0113) 238427.

Heinkenszand, 16 mei 2012

Naar boven