Logo Heemskerk
Vaststelling bestemmingsplan Pieter Breughelstraat

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 26 april 2012 heeft besloten om het bestemmingsplan Pieter Breughelstraat vast te stellen.

In het kader van de tweede tranche herstructurering wordt op de locatie Pieter Breughelstraat een plan ontwikkeld voor nieuwbouw van 17 eengezinswoningen met bijbehorende tuinen en erven. Het bestemmingsplan maakt de bouw van de woningen mogelijk.

De ingediende zienswijzen hebben niet geleid tot een wijziging van het bestemmingsplan.

Vanaf 14 mei 2012 liggen het raadsbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage. De stukken zijn raad te plegen in het gemeentehuis of via de websites www.heemskerk.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl .

Tegen het besluit tot vaststelling van het genoemde bestemmingsplan (vaststellingsbesluit) kan gedurende 6 weken bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest. Een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven