Logo Texel
Ontwerpomgevingsvergunning Stappeland 99 te De Koog

  • (1796 BW) Stappeland 99 te De Koog: het uitbreiden van een vakantiewoning van 70 naar 100 m2 aan de Stappeland 99 te De Koog.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat er een ontwerpbesluit ter inzage ligt. De aanvraag op het perceel (kadastraal bekend gemeente Texel, sectie G, nummer 481) is in strijd met het bestemmingsplan De Koog omdat de maximaal toegestane oppervlakte voor een zomerwoning wordt overschreden.

Het plan heeft eerder ter inzage gelegen, maar door enkele wijzigingen van het bouwplan op verzoek van de aanvrager wordt het ontwerpbesluit opnieuw ter visie gelegd.

Inzage

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl bij bekendmakingen en liggen vanaf maandag 14 mei 2012 tot en met 25 juni 2012 ter inzage bij de publieksbalie.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder ten aanzien van deze ontwerpomgevingsvergunning een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven