Logo Nieuwkoop
Voorgenomen projectafwijking Voorhaakdijk 10

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan met toepassing van:

artikel 2.12 lid 1 sub a °3 Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

Het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening en de aanbouw aan de jongveestal op het perceel Voorhaakdijk 10 te Woerdense Verlaat (Registratienummer W-2011-0142). De afwijking is noodzakelijk, omdat de beoogde uitbreiding van het bestaande bedrijfsgebouw buiten het bouwvlak wordt opgericht, de toegestane hoogte wordt overschreden en in het kader van de Natuurbeschermingswet een verklaring van geen bedenkingen van de provincie Zuid-Holland en de provincie Utrecht is afgegeven.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 10 mei 2012 zes weken voor een ieder ter inzage. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken. Op deze afwijkingsprocedure is de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

Naar boven