Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerpbestemmingsplan De Miereakker, 1e partiële herziening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 17 mei 2012, gedurende zes weken (dus tot en met woensdag 27 juni 2012) het ontwerpbestemmingsplan ‘De Miereakker, 1e partiële herziening’ ter inzage ligt.

Op 18 maart 2011 is het bestemmingsplan ‘De Miereakker’ onherroepelijk geworden. Onderdeel van dit bestemmingsplan is de verplaatsing van de wereldwinkel. De wereldwinkel is nu nog gevestigd aan De Lange Krag, maar zal, na nieuwbouw van het winkelcentrum, worden verplaatst naar ’t Kerkestuk (tussen het haventje en de weg). Gebleken is dat het bouwvlak voor de wereldwinkel in het bestemmingsplan ‘De Miereakker’ niet helemaal op de juiste locatie is opgenomen en ook ten onrechte is voorzien van een bebouwingspercentage. Met deze 1e partiële herziening van het bestemmingsplan wordt dit gerepareerd.

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief bijbehorende stukken, ligt voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • Digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Digitaal als PDF bestand op de gemeentelijke website www.bodegraven-reeuwijk.nl → plannen en projecten → Wonen, leven en werken → Reeuwijk-Brug

  • op papier en digitaal tijdens openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven (Raadhuisplein 1 te Bodegraven).

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Voor het indienen van uw mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Planontwikkeling en -regie via het algemene telefoonnummer, 0172-522 522.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan, waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven