Logo Weesp
Besluit omgevingsvergunning Keverdijk 9 Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat zij besloten hebben, op grond van art. 2.1 lid 1 onder a, c en g alsmede art. 2.12 lid 1 onder 1, onder 3 van de Wabo, een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit ‘bouwen’, ‘slopen’ en de activiteit ‘het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ ten behoeve van het volgende plan:

  • het slopen van de bestaande opstallen, het bouwen van een woning met paardenstallen en het plaatsen van een zonnecollector op het perceel Keverdijk 9 te Weesp.

In verband hiermee ligt het besluit, met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 3 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage in het informatiecentrum van het stadskantoor aan de Nieuwstraat 70a (ma t/m vr van 8.30 - 12.00 uur). Het besluit is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.weesp.nl.

Beroep

Als u het niet eens bent met dit besluit dan kunt binnen zes weken - volgend op de dag van de bekendmaking - beroep instellen bij de rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam. De bijbehorende kosten kunt u opvragen bij de rechtbank.

Het beroep schorst de werking van een besluit niet. Hiervoor kunt u een voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank te Amsterdam.

Naar boven