Logo Haaksbergen
Ontwerp Wabo-afwijkingsbesluit ‘aanleg nieuwe natuur in het kader van de realisering van het landinrichtingsplan Enschede-Zuid’

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken ingevolge het bepaalde in art. 2.12, lid 1, sub a, onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp Wabo-afwijkingsbesluit ten behoeve van de aanleg van nieuwe natuur in het kader van de realisering van het landinrichtingsplan Enschede-Zuid, met ingang van 11 mei 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbesluit betreft de realisering van nieuwe natuur in het kader van het landinrichtingsplan Enschede-Zuid. Het gaat om 5 lokaties in de omgeving de Broekheurnerweg (nabij nr. 126), Hegeveldweg en Hegebeekweg (zie situatietekening).

Ter inzage

Het ontwerp Wabo-afwijkingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 11 mei 2012 tot en met 21 juni 2012 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het ontwerpbesluit ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Het ontwerp Wabo-afwijkingsbesluit met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.Haaksbergen.nl → Bouwen, wonen, milieu en afval → Ruimtelijke plannen → Bestemmingsplannen → Algemeen → Wabo-afwijkingsbesluiten.

Tijdens de terinzagetermijn kan eenieder reageren. Uw zienswijze kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Hiervoor kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, Johnny Janssen, telefoonnummer (053) 573 45 67.

Haaksbergen, 10 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen, J.C. Gerritsen, burgemeester.

J.J.A. Broekman, secretaris.

Naar boven