Logo Venlo
Vastgesteld bestemmingsplan Arenborgweg 12 te Venlo

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad op 25 april 2012 ongewijzigd heeft vastgesteld het bestemmingsplan ‘Arenborgweg 12’ te Venlo.

Dit vastgestelde bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming ‘Agrarisch – Agrarisch bedrijf’ in ‘Wonen’ op de locatie Arenborgweg 12.

Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 10 mei 2012 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en Milieu, onder bestemmingsplannen. Het digitale bestemmingsplan kan worden geraadpleegd via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0983.BPL2011015ABORG12-VA01

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan binnen de termijn van tervisielegging van 6 weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, dan wel door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te hebben gemaakt.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 21 juni 2012. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Venlo, 9 mei 2012

Naar boven