Logo Gouda
Ontwerp omgevingsvergunning ophoging bolwerken Westergouwe

Uitgebreid

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van plan zijn om vergunning te verlenen voor het ophogen van de westelijke delen van Bolwerk 1 en 2 (wooneilanden) in Westergouwe. Het betreft de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening op grond van artikel 2.1, lid 1c Wabo.

De aanvraag, voorzien van een ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken, ligt 6 weken ter inzage in Stadswinkel Buytenerf:  van 10 mei t/m 20 juni 2012. U kunt hierover uw zienswijze schriftelijk en mondeling binnen deze termijn indienen bij de gemeente Gouda, ter attentie van Bouw- en Woningtoezicht, postbus 1086, 2800 BB Gouda, onder vermelding van ‘zienswijze’ of via tel. 14 0182.

Op dit besluit, is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing (art. 1.1 Chw jo. Bijlage II, A. Nota Ruimte, nr. 14 Chw). Deze afdeling beperkt het beroepsrecht en stelt striktere eisen aan het beroepschrift; dit brengt onder meer met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift dienen te worden opgenomen en deze na afloop van de beroepstermijn niet meer kunnen worden aangevuld.

Naar boven