Logo Haarlem
Verlening omgevingsvergunning fietspad Schipholweg zuidzijde

Burgemeester en wethouders van Haarlem maken bekend dat zij, met toepassing van artikel 2.12 eerste lid, onder 1, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning verleend hebben in afwijking van het bestemmingsplan ten behoeve van:

2011-0002375 het aanleggen van een fietspad, het plaatsen van een stalen damwand met hekwerk en een houten beschoeiing langs de zuidzijde van de Schipholweg, achter de Schipholweg nr 2 langs (het stuk tussen de Europaweg en de Zinkerstraat).

Tijdens de terinzagelegging van de ontwerp-omgevingsvergunning zijn geen zienswijzen ingediend.

Het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning en de daarbij behorende relevante stukken liggen vanaf 11 mei tot en met 22 juni 2012 ter inzage. U kunt de stukken inzien in de publiekshal in de Raaksport, Zijlvest 39, 2011 VB te Haarlem. De publiekshal is geopend op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Op donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur. Daarnaast kunt u het besluit vanaf 11 mei 2012 raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en via het digitaal loket van de gemeente Haarlem http://e-diensten.haarlem.nl/bestemming/BST_Nav.asp

Gedurende de hierboven genoemde termijn van inzage kunnen belanghebbenden die hun zienswijze hebben gegeven op het ontwerpbesluit, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht, gemotiveerd beroep aantekenen bij de Arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven