Logo Zevenaar
Ontwerpbestemmingsplan en exploitatieplan ‘BAT-terrein’

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘BAT-terrein’ als ontwerp en het exploitatieplan ter inzage legt. Het plangebied is gelegen op het terrein van de voormalige sigarettenfabriek BAT en wordt globaal begrensd door de Kerkstraat en de Babberichseweg. Het plan voorziet in de huisvesting van het gemeentehuis, de bouw van 200 woningen en biedt de mogelijkheid tot de realisatie van maatschappelijke en culturele voorzieningen.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het exploitatieplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 10 mei 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via:

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Tegen het exploitatieplan kunnen alleen belanghebbenden een zienswijze indienen. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met de heer W. Geurts, tel (0316) 595 214.

Naar boven