Logo Oirschot
Besluit omgevingsvergunning Uitbreiding De Stapperij (afwijking bestemmingsplan)

Het college van Burgemeester en wethouders van Oirschot heeft besloten dat in afwijking van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2010’ een omgevingsvergunning is verleend op grond van artikel 2.1, eerste lid onder a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het realiseren van een uitbreiding van een zalencentrum, het bouwen van een groepsaccommodatie en een loods en het realiseren van een pitch en puttbaan met landschappelijke inpassing op het perceel gelegen aan de Spoordonkseweg 80 te Oirschot.

Tegen het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ingediend en het is daarom ongewijzigd vastgesteld. Het besluit en bijbehorende stukken liggen tot en met 14 juni 2012 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. U kunt dit besluit ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bent u het met het besluit niet eens?

Het besluit is naar aanvrager verzonden op 4 mei 2012. Tegen dit besluit kan alleen beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze. Het instellen van beroep is mogelijk tot en met 14 juni 2012.

Het beroepschrift kunt u sturen naar Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter (verzoek om schorsing van het besluit). Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld.

Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Oirschot, 9 mei 2012

J. van Hout, secretaris.

R. Severijns burgemeester.

Naar boven