Logo Oirschot
Besluit tijdelijke omgevingsvergunning parkeerterrein hoek Sint Jorisstraat / Agnes van Kleefstraat

Het college van Burgemeester en wethouders van Oirschot hebben besloten een omgevingsvergunning te verlenen (tijdelijke afwijking bestemmingsplan) voor het realiseren van een parkeerterrein voor een periode van 3 jaar op de gronden gelegen op de hoek van de Sint Jorisstraat en de Agnes van Kleefstraat in Oirschot. Daarnaast is besloten om deze omgevingsvergunning daags na publicatie van dit besluit in werking te laten treden. Het beoogde parkeerterrein bestaat uit maximaal 120 parkeerplaatsen. Deze aanvraag is in strijd met het geldende bestemmingsplan, op basis van artikel 2.12, lid 2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kan hiervan afgeweken worden om een tijdelijke omgevingsvergunning te verlenen. Het besluit om deze omgevingsvergunning terstond na bekendmaking in werking te laten treden is genomen op basis van artikel 6.2. Wabo.

Het besluit en bijbehorende stukken liggen van 10 mei tot en met 20 juni 2012 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Ook kunt u dit besluit raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bent u het met het besluit niet eens?

Bent u belanghebbende en bent u het met dit besluit niet eens stuur dan binnen de genoemde termijn van 6 weken een beroepschrift naar de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van het besluit zetten. Ook moet u aangeven waarom u het niet eens bent met het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter (verzoek om schorsing van het besluit). Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld.

Oirschot, 9 mei 2012

J. van Hout, secretaris.

R. Severijns, burgemeester.

Naar boven