Logo Vught
Bestemmingsplan De Koepel

De gemeenteraad van Vught heeft besloten om een deel van het gebied De Koepel te ontwikkelen tot woongebied met vrijstaande woningen.

Het nieuwe woongebied wordt globaal begrens door de J.F. Kennedylaan, de Koepelweg, de Zonneweilaan en het complex van tennisvereniging Wolfsbosch aan de Loonsebaan.

Om het nieuwe woongebied te kunnen realiseren is een bestemmingsplan opgesteld.

Het voorontwerp-bestemmingsplan ‘De Koepel’ met bijlagen wordt op donderdag 10 mei 2012 ter inzage gelegd en wel voor de duur van zes weken.

U kunt deze stukken inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1, Vught en raadplegen via internet (www.vught.nl/ruimtelijke plannen en www.ruimtelijkeplannen.nl/NL.IMRO.0865.vghBPdekoepel-VO01.gml). Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Van donderdag 10 mei tot en met woensdag 20 juni 2012 kan een ieder zijn mening over het plan kenbaar maken. Een schriftelijke reactie geeft u in een brief gericht aan burgemeester en wethouders van Vught, Postbus 10.100, 5260 GA Vught. In een persoonlijk gesprek kunt u een mondelinge reactie geven. Voor een afspraak belt u (073) 658 06 93.

Van de ontvangen reacties wordt een verslag gemaakt. Schriftelijke en mondelinge reacties krijgen dezelfde behandeling. Op basis van de reacties bepalen burgemeester en wethouders of het voorontwerpbestemmingsplan wordt aangepast.

Vervolgens zal het ontwerp bestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Als u het daar niet eens bent kunt u daarover uw zienswijze (voorheen bezwaar) kenbaar maken aan de gemeenteraad. Hiervan zal nog afzonderlijk kennisgeving worden gedaan.

Vught, 9 mei 2012

Burgemeester en wethouders van Vught, de secretaris, R.P.B.M. Brekelmans.

De burgemeester, R.J. van de Mortel.

Naar boven