Logo Oirschot
Ontwerpbestemmingsplan Erica (verlengde zienswijzeperiode)

Op 25 april 2012 hebben wij de voorbereiding van het ontwerpbestemmingsplan Erica kenbaar gemaakt. Het ontwerpbestemmingsplan Erica ligt volgens artikel 3.8 Wro in ontwerp vanaf 26 april 2012 ter inzage (NL.IMRO.0823.BPOIErica201100- ONTW). U kunt het plan inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot.

Vanwege technische problemen bij het beschikbaar stellen van het plan, geven wij u gelegenheid om 2 weken langer (dus tot en met 20 juni 2012) zienswijzen in te dienen over het ontwerpbestemmingsplan.

In deze fase krijgt u de gelegenheid om zienswijzen in te brengen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Voor de duidelijkheid merken wij op dat u ook zienswijzen kunt indienen tegen de herbegrenzing van de EHS. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge reacties kunt u kenbaar maken bij de Centrale Balie van het gemeentehuis (via het zienswijzeformulier).

Naar boven